Apartmani Smreka Vlašić

Vikednica Smreka Vlašić sadrži pet apartmana i zajednički dnevni boravak.

Apartmani Smreka su namijenjeni za najviše četiri (1A, 2A), tri (1B, 2B) ili dvije (Čardak/ visoko potkrovlje) osobe. Svaki apartman sadrži sobu, kuhinju i kupatilo, sa svim potrebnim namještajem i opremom.

Za veće grupe (u slučaju iznajmljivanja tri ili više apartmana) na raspolaganju je Dnevni boravak s kaminom i podnim grijanjem koji se nalazi u prizemlju vikendice, a u sklopu kojeg su i kuhinja i kupatilo.

Kapacitet kompletne vikendice je najviše 16 osoba.

Grijanje je na čvrsto gorivo, i o grijanju se brine vlasnik. Zajednički dnevni boravak, uz radijatore, ima i podno grijanje.

Svim gostima na raspolaganju je besplatan WiFi pristup internetu, a u zajedničkom dnevnom boravku 48" TV prijemnik sa preko 100 dostupnih kanala.

Ispred vikendice se nalazi prostrano Otvoreno natkriveno ognjište okruženo klupama i stolovima, uz mogućnost upotrebe roštilja, sača, ražnja, kotlića.
 
Apartman 1A s 2x2 ležaja se nalazi na prvom spratu vikedice. Namijenjen je za najviše 4 osobe. Sadrži dnevno-spavaću sobu s ležajem 160x200 plus kauč na razvlačenje, kuhinju, frižider, wc sa tuš kabinom, balkon, centralno grijanje, TV s lokalnim kanalima, besplatan WiFi pristup internetu.

Apartman 1B s 2x1+1 ležaja se nalazi na prvom spratu vikedice. Ima dnevno-spavaću sobu s ležajem 160x200 plus fotelju na razvlačenje, kuhinju, frižider, wc sa tuš kabinom, balkon, centralno grijanje, besplatan WiFi pristup internetu.

 
Apartman 2A s 2x2 ležaja se nalazi na drugom spratu vikedice - potkrovlju. Namijenjen je za najviše 4 osobe. Sadrži dnevno-spavaću sobu s ležajem 160x200 plus kauč na razvlačenje, kuhinju, frižider, wc sa tuš kabinom, centralno grijanje, TV s lokalnim kanalima, besplatan WiFi pristup internetu.

Apartman 2B s 2x1+1 ležaja se nalazi na drugom spratu vikedice - potkrovlju. Sadrži dnevno-spavaću sobu s ležajem 140x200 plus pomoćni ležaj za jednu osobu, kuhinju, frižider, wc sa tuš kabinom, centralno grijanje, besplatan WiFi pristup internetu.

   
 
Čardak (potkrovlje) s 2x1 ležaja sadrži dnevno-spavaću sobu s uglom na razvlačenje (cca 120x200), mini kuhinju, frižider, wc sa tuš kadom, centralno grijanje, besplatan WiFi pristup internetu. S obzirom da se nalazi na "vrhu" vikednice, kroz prozor se pruža izvanredan pogled koji obuhvata ski stazu i plato na polazištu ski lifta.

Zajedničke prostorije se nalaze u prizemlju vikednice i uključuju dnevnu sobu s kuhinjom, frižider, WC sa tuš kabinom, direktan izlaz vani, centralno/ podno grijanje, kamin, 48" TV prijemnik sa preko 100 dostupnih kanala, besplatan WiFi pristup internetu.


   
 
Ispred vikendice nalazi se prostrano otvoreno natkriveno ognjište okruženo stolovima i klupama, uz mogućnost upotrebe roštilja, sača, kotlića ili ražnja.